Andromahi Rooms - Лефокастро Пелион - Гърция


Има много места в цяла Гърция, където можете да се насладите на прекрасна почивка. От най-известните гръцки острови, до дестинации във вътрешността, Гърция е страна, изпълнена с красота, магия и вдъхновение. Една дестинация в континенталната част на Гърция, която става все по-популярна е тази на полуостров Пелион, който се намира в източната част на Централна Гърция.

Този зашеметяващ район е един от най-красивите части на Гърция, и е място, където сините и зелените чисти води на морето се вписват перфектно с планините и естествения зелен пейзаж.

Пелион е идеална дестинация за почивка в Гърция през цялата година. През летните месеци, възхитителните пясъчни плажове, пръснати из крайбрежието са популярни за посетителите, които искат да се отпуснет на някои от най-чистите и релаксиращи плажове в страната.

Andromahi Rooms - Lefokastro Pelion Greece

През зимата, известният Пелион ски център на Агриолефкес е в пълна експлоатация и привлича посетители от цял свят, които желаят да карат ски и да вземат участие в зимните дейности и спорт в този чудесен комплекс.

Из целия полуостров Пелион са села и махали с всички форми и размери, както на брега така и в планинските региони. Това е красотата и чара на тези села, които правят Пелион такова уникално и живописно място - идеално за почивка от всички видове и за всички възрасти.

Едно идеално място за вашата почивка и пътуване в Пелион е очарователното рибарско селце Лефокастро, което се намира на залива Пагаситис, 34 км от град Волос. Лефокастро е зашеметяващо  селце, предлагащо живописна гледка към залива,  много спокоен и тих район - идеален за релаксираща почивка.

Лефокастро предлага на посетителите мигове на удоволствие и спокойствие и е идеална база, от която да се проучат някои от околните села и крайбрежни градове на Пелион. Маршрутът до Лефокастро от съседното Афисос е много красив, минавайки край маслинови горички и малки безлюдни плажове.

Тук, в Лефокастро, че ние ви приветстваме с "Andromahi Rooms под наем", където  се намираме. Ние сме много горди да ви предложим голям избор за настаняване за престоя ви в Пелион, и с нетърпение очакваме да ви приветстваме тук, в Лефокастро, лично в най-близко бъдеще.

Моля, чувствайте се свободни да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или запитвания относно нашите стаи под наем. Ние ще се радваме да ви помогнем по всякакъв начин, по който можем.

English Language Greek Language French Language Bulgarian Language Romanian Language Serbian Language

Image 4

Andromahi Rooms

Лефокастро Пелион - Гърция

Тел: ( + 30 ) 24230 33525 | 24210 39235
Fax: ( + 30 ) 24210 39235
Mobile: ( + 30 ) 6972 024597