Camerele Andromahi – Lefokastro Pelion Grecia


Sunt multe locuri în Grecia în care vă puteți bucura de vacanțe minunate. De la faimoasele Insule Grecești, la destinațiile de-a lungul întregului țări, Grecia este plină de frumusețe, magie și inspirație. O destinație care devine din ce în ce mai populară este Peninsula Pelion, care este situată în partea de Est a Greciei Centrale.

Această regiune minunată este una din cele mai frumoase părți ale Greciei, și este un loc în care albastrul și verdele curăță apele mării, fiind într-o armonie perfectă cu munții și verdele natural al peisajului.

Pelion este o destinație ideală pentru o vacanță în Grecia, pe tot parcursul anului. În timpul lunilor de vară, fermecătoarele plaje de nisip împrăștiate în jurul litoralului sunt dorite de vizitorii care doresc să se relaxeze pe unele din cele mai curate și relaxante plaje din țară.

Andromahi Rooms - Lefokastro Pelion Greece

Iarna, faimosul centru de ski Pelion, din Agriolefkes, este în plină acțiune, atrăgând vizitori din toată lumea care doresc să participe la activitățile și sporturile de iarnă în acest minunat complex.

Peste tot în Peninsula Pelion sunt sate și cătune de toate formele și mărimile, atât jos pe coastă, cât și sus în regiunile de munte. Frumusețea și farmecul acestor sate fac ca Pelion să fie un loc atât de unic și pitoresc – ideal pentru vacanțe de toate felurile, pentru toate vârstele.

Un loc ideal pentru vacanțele și călătoriile dumneavoastră din Pelion este fermecătorul cătun pentru pescuit din Lefokastro, care este situat în Golful Pagasitic, la 34Km depărtare de orașul Volos. Lefokastro este un superb cătun care oferă un peisaj pitoresc al golfului și este o regiune foarte liniștită – perfectă pentru vacanțele de relaxare.

Lefokastro oferă vizitatorilor momente de mare plăcere și liniște, și este o bază ideală din care se pot explora sate din apropiere și orașele de pe coasta Pelionului. Ruta de la Afissos către Lefokastro este una minunată ce trece prin plantații de măsline și plaje pustiite.

De aici din Lefokastro, unde suntem localizați, vă spunem bun venit la “Camerele Andromahi”. Suntem foarte mândri că putem să vă oferim o selecție de acomodare pentru vizita dumneavoastră la Pelion, și așteptăm să vă putem ura bun venit în persoană, aici, la Lefokastro, în cel mai scurt timp.

English Language Greek Language French Language Bulgarian Language Romanian Language Serbian Language

Image 4

Camerele Andromahi

Lefokastro - Pelion - Grecia

Tel: ( + 30 ) 24230 33525 | 24210 39235
Fax: ( + 30 ) 24210 39235
Mobile: ( + 30 ) 6972 024597