Andromahi Sobe - Lefokastro Пелион Grčka


Ima mnogo mjesta po cijeloj Grčkoj gdje možete uživati u blagdanima.Od Poznatih Grčkih Otoka ,do odredišta po cijelom kopnu, Grčka je zemlja ispunjena Ljepotom,Magijom i Inspiracijom.Jedno odredište i kopnu koje postaje sve više popularno je ono u Pelion Regionu,koje je locirano na istočnoj strani Centralne Grčk.

Ovaj predivan region je jedan od najljepših dijelova Grčke,i to je mjesto gdje se plave i zelene boje mora,uklapaju savršeno s planinama i prirodnim zelenim krajolikom.

Pelion je idealno odredište za odmor u Grčkoj,cijelu doginu,Tijekom ljetnih mjeseci,ugodne pješčane plaže raštrkane po cijelom kopnu su popularne s Turistima koje se žele odmoriti na jednim od najljepših i najčišćih plaža u Zemlji.

Andromahi Rooms - Lefokastro Pelion Greece

Zimi,Poznati Pelionski SKy-Centar u Agriolefkes-u je potpuno aktivan,i privlači turiste diljem svijeta koji žele sudjelovati u zimskim aktivnostima i sportovima u ovom divnom kompleksu!
Po cijelom Pelion Regionu su Sela i Hamleti svih oblika i veličina,Ili na Kopnu ili na planinskom Području.Ljepota i šarm ovih sela je ono što Čini Pelion tako jedinstvenim mjestom - idealno za Blagdane i odmore svih vrsta.

Jedno idealno mjesto za vaš odmor u Pelionu i putovanje jest Ribarski Hamlet u Lefokastru,koji se nalazi na Pagasitic Gulf-u,34 kilometra od grada Volosa.Lefokastro je Predivan Hamlet,nudi jedinstvenu poglede na Zaljev ,i veoma je miran i spokojna regija - Savrešno za odmarajuće Blagdane.

Lefokastro nudi turistima trenutke velikog užitka i mirnoće, to je idalna baza za one koji žele iskusiti neka od okolnih sela i obalnih gradova u Pelionu. Put do Lefokastra od susjednog Afiossos-a je veoma lijep prolazite kroz polja Maslina i male napuštene plaže.

Ovdje iz Lefokastra vam želimo dobrodošlicu u "Andomahi Sobe" gdje se nalazimo.Veoma smo ponosni što vam možemo ponuditi velik izbor Smještaja za vaš ostanak u Pelionu,I radujemo se vašem ostanku o Lefokastru u skoroj budućnosti.

English Language Greek Language French Language Bulgarian Language Romanian Language Serbian Language

Image 4

Andromahi Sobe

Lefokastro Пелион Grčka

Tel: ( + 30 ) 24230 33525 | 24210 39235
Fax: ( + 30 ) 24210 39235
Mobile: ( + 30 ) 6972 024597