Andromahi Rooms - Лефокастро Пелион - Гърция


Тук, в живописното рибарско селце Лефокастро, на брега на залива Пагаситис, ние сме щастливи да ви предложим една чудесна селекция от стаи под наем и настаняване за престоя ви тук, на полуостров Пелион.

Нашите стаи са много традиционни и атрактивни и предлагат чар и спокойствие. Те са разположени само на 15 метра от морето, което ги прави идеални за летните ви почивки тук в Пелион.

В "Андромахи" имаме шест напълно оборудвани стаи на разположение за нашите гости. Всички наши стаи са с напълно оборудван кухненски бокс, баня, климатик (за отопление и охлаждане) и телевизия.

Andromahi Rooms - Lefokastro Pelion Greece

Всички стаи тук, в "Андромахи" имат възхитителна веранда, много от тях предлагат очарователна гледка навън към сините води на залива Пагаситис. Други веранди имат релаксиращи гледки към нашата градина, както и околностите на Лефокастро.

Стаите тук са добре обзаведени и внимателно проектирани, за да ви предложим комфорт в традиционен стил, което прави вашата почивка в Палио по-автентична и уникална.

Нашата прекрасна градина е много релаксираща,  по време на пролетните и летните месеци  градината е пълна с цвят и живот, като предлага на своите гости перфектна обстановка, в която те могат просто да седнат и да се отпуснат, да се насладят на прекрасна атмосфера.

Ние искаме нашите гости тук да се чувстват удобно и спокойно, колкото е възможно, и ние ще направим всичко възможно, за да се уверете, че наистина се наслаждавате на времето, прекарано с нас. Ако гостите ни желаят, ние можем да осигурим фурна или барбекю, така че да можете да си приготвяте храна за себе си.

Ние сме отворени през цялата година, така че всеки път, когато имате намерение да посетите величествения полуостров Пелион, можете да бъдете сигурни, че ние ще бъдем тук, в очакване да ви предложим нашето най-топло гостоприемство.

Полуостров Пелион е един от най-уникалните и красиви райони в цяла Гърция, а това ще стане очевидно от момента, в който пристигнате. Със своята история и митология, естествената красота на двете планини и морето, както и приятелските и топли местни хора, ние сме уверени, че Вашата почивка в Пелион ще бъде една от най-приятните и възнаграждаващи, които някога сте имали.

English Language Greek Language French Language Bulgarian Language Romanian Language Serbian Language

Image 4

Andromahi Rooms

Лефокастро Пелион - Гърция

Тел: ( + 30 ) 24230 33525 | 24210 39235
Fax: ( + 30 ) 24210 39235
Mobile: ( + 30 ) 6972 024597