Camerele Andromahi – Lefokastro Pelion Grecia


Aici, în pitorescul cătun de pescuit, Lefokastro, pe coasta Golfului Pagasitic, suntem bucuroși să vă oferim o minunată selecție de camere pentru acomodarea dumneavoastră, aici, în Peninsula Pelion.
Camerele noastre sunt tradiționale, foarte atractive, pline de farmec, și vă o feră o liniște deplină.

Acestea sunt localizate doar la 15 metri depărtare de mare, ceea ce le face ideale pentru vacanțele de vară petrecute în Pelion.

La "Andromahi" avem șase camere echipate disponibile pentru oaspeții noștri. Toate camerele au câte o bucătărie bine echipată, baie, aer condiționat (atât rece, cât și cald) și televiziune.

Andromahi Rooms - Lefokastro Pelion Greece

Toate camerele au câte o verandă încântătoare, multe dintre ele oferind peisaje fermecătoare spre apa albastră a Golfului Pagasitic. Alte verande au peisaje relaxante spre zona de grădini și spre împrejurimile cătunului Lefokastro.

Toate camerele au fost frumos decorate și foarte atent proiectate pentru a vă oferi atât confort, cât și un stil tradițional, facându-vă vacanțele dumneavoastră de la Pelion mult mai autentice și unice.

Frumoasele noastre grădini sunt foarte relaxante, iar în lunile de vară și de primăvară sunt pline de culori vii și de viață, oferind oaspeților noștri cadrul perfect în care aceștia pot să se relaxeze și să simtă încântătoarea atmosferă.

Vrem să ne asigurăm ca oaspeții noștri să fie cât mai confortabili și mai relaxați posibil, și vom face tot posibilul ca să aveți un timp cu adevărat frumos petrecut cu noi. Dacă oaspeții doresc, putem să vă asigurăm de asemenea și un cuptor sau un grătar, astfel încât să vă puteți prepara singuri mâncarea.

Noi suntem disponibili pe tot parcursul anului; așadar, oricând aveți de gând să vizitați impresionanta Peninsulă Pelion, puteți fi siguri că noi vom fi aici, așteptând să vă oferim cea mai caldă ospitalitate.

English Language Greek Language French Language Bulgarian Language Romanian Language Serbian Language

Image 4

Camerele Andromahi

Lefokastro - Pelion - Grecia

Tel: ( + 30 ) 24230 33525 | 24210 39235
Fax: ( + 30 ) 24210 39235
Mobile: ( + 30 ) 6972 024597