Andromahi Sobe - Lefokastro Пелион Grčka


Ovdje u Predivnom ribarskom Hamletu Lefokastro , na obali Pagasitičkog Zaljeva,želimo da znate da možete odabrati velik izbor soba i smještaja za vaš ostanak u Pelion Regionu.

Naše su sobe vrlo tradicionalne,i privlačne.i nude smisao za mir i šarm. locirane su samo 15 metara od mora ,što ih čini idealnim za vaše ljetovanje u Pelionu.

U Andromahi-ju imamo 6 potpuno opremljenih Terasa ,mnoge od njih nude šarmantan pogled prema plavim morima Pagasitičkog Zaljeva.Ostale Terase imaju relaxirajuće poglede prema našim vrtovima i drugim regijama Lefokastra.

Andromahi Rooms - Lefokastro Pelion Greece

Sobe su lijepo dekorirane,i pažljivo dizajnirane da vam ponude komfor i tradicionalan stil da naprave vaš ostanak u Pelionu što autentičnijim i Jedinstvenim.

Naši divni vrtovi su veoma opuštajući, i tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci,vrtovi su puni boja i života nudeći našim gostima savršeni pogled tako da se jednostavno zavale i upiju atmosferu.
Želimo da naši gosti se osjećaju što udobnije te da se opustu,i dati ćemo sve od sebe da zaista uživate u vremenu provedenim s nama. Ukoliko je potrebno možemo dati gostima pećnicu ili roštilj da pripremu neku vlastitu hranu.

We are open throughout the year, so whenever you plan to visit the majestic Pelion peninsula, you can be sure that we will be here, waiting to offer you our warmest hospitality.

Otvoreni smo cijelu godinu tako da ako ikad poželite otvorit udobni Pelion region,možete biti uvjereni da ćemo biti otvoreni da vam pružimo udoban Ostanak.

English Language Greek Language French Language Bulgarian Language Romanian Language Serbian Language

Image 4

Andromahi Sobe

Lefokastro Пелион Grčka

Tel: ( + 30 ) 24230 33525 | 24210 39235
Fax: ( + 30 ) 24210 39235
Mobile: ( + 30 ) 6972 024597