Andromahi Rooms - Лефокастро Пелион - Гърция


Много лесно е да ни откриете тук, в крайбрежното село Лефокастро. При напускане на град Волос следвате крайбрежния път и се отправяте на юг по брега към селото Аргаласти, за което ще намерите пътни знаци.

Селото Лефокастро се намира на брега на залива Пагаситис между Афисос и Каламос. Има един кратък път от Афисос до Лефокастро, но това е един много лош път и не се препоръчва да се следва този маршрут.

Най-добрият начин е да следвате пътя към Аргаласти. На няколко километра преди Аргаласти има  знак, сочещ на дясно, това е пътя, който трябва да следвате, за да достигне Лефокастро. Вземете този път, и след кратко разстояние, ще стигнете до крайбрежния град.

Ние се намираме на главния крайбрежен път на селото, и вие ще видите знак за Andromahi Rooms. Ако имате нужда от друга помощ за това как да се свържете с нас, моля не се колебайте да се свържете с нас.

По-долу ще намерите карта на Google, показваща нашето местоположение. Можете да се движите по картата и да увеличите с помощта на бутоните на левия фланг.

English Language Greek Language French Language Bulgarian Language Romanian Language Serbian Language

Image 4

Andromahi Rooms

Лефокастро Пелион - Гърция

Тел: ( + 30 ) 24230 33525 | 24210 39235
Fax: ( + 30 ) 24210 39235
Mobile: ( + 30 ) 6972 024597