Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Ανδρομάχη - Λεφόκαστρο Πήλιο


Το να φτάσετε στο Λεφόκαστρο είναι πολύ εύκολο. Με το που αφήσετε τον Βόλο, ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο και τις σημάνσεις προς Αργαλαστή.

Το Λεφόκαστρο βρίσκεται στα παράλια του Παγασητικού κόλπου, ανάμεσα στα χωριά Άφησσος και Κάλαμος. Από την Άφησσο, επίσης υπάρχει ένας χωματόδρομος που οδηγεί στο Λεφόκαστρο αλλά καλό είναι να τον αποφύγετε, καθώς είναι κακοτράχαλος.

Η καλύτερη επιλογή είναι να ακολουθήσετε το δρόμο προς Αργαλαστή όπου μερικά χιλιόμετρα πριν την Αργαλαστή, θα δείτε μια πινακίδα στα δεξιά σας, η οποία κατευθύνει στο Λεφόκαστρο. Ακολουθείστε αυτό το δρόμο και σε λίγα χιλιόμετρα θα φτάσετε στον παραλιακό οικισμό.

Τα Δωμάτια Ανδρομάχη βρίσκονται στον παραλιακό δρόμο του οικισμού όπου και υπάρχει και πινακίδα προς τα δωμάτια μας.  Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια στο πως να μας βρείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παρακάτω θα δείτε χάρτη της Google που δείχνει την ακριβή μας θέση. Μπορείτε να κινηθείτε πάνω στο χάρτη, με τα εργαλεία ελέγχου που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του.

English Language Greek Language French Language Bulgarian Language Romanian Language Serbian Language

Image 4

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Ανδρομάχη

Λεφόκαστρο - Πήλιο

Τηλ: ( + 30 ) 24230 33525 | 24210 39235
Fax: ( + 30 ) 24210 39235
Κιν: ( + 30 ) 6972 024597